Gmail stöder Sverige


 

Hur stänger jag av Gmail inloggnings varningar?

 

Vill du ladda ner ett e-post program som har fantastiska och effektiva verktyg? Om ditt svar är ja, är en av de bästa sakerna du kan göra att investera i Gmail så snart som möjligt. Det är en sorts social medie plattform som skapades av det populäraste multinationella företaget på planeten idag, Google, för att ge sina användare de bästa fördelarna.


Du kan använda dess funktioner för att skicka e-post, skapa separata e-post adresser, registrera dig för andra applikationer, ställa in möten, kommunicera med andra, etc., utan några ytterligare utmaningar. Som ett resultat bör du komma ihåg att veta mer om hur detta program och dess många funktioner fungerar med hjälp av Gmail support team så snart du får tid.


En av de bästa delarna med denna sociala applikation är att du kommer att kunna använda den för både professionella och privata krav på lämpligt sätt. Alla dessa aspekter ökar din bekvämlighet samtidigt som de minskar risken för problem avsevärt.


Går du igenom en utmanande period och försöker förstå hur man laddar ner och ställer in ett komplicerat e-post program som Gmail på din dator, bärbara dator eller smartphone eftersom det här är första gången? Om ditt svar är ja kanske du inte är säker på vad du ska göra eller var du ska börja.


Men är det en tillräckligt bra anledning för dig att ge upp? Nej. Det beror på att Gmail tekniska support team kan hjälpa dig i dina ansträngningar med stor marginal. Allt du behöver göra är att förklara dina problem för dem så kommer de att ge dig relevanta förslag.


Förutom det finns det några steg du kan följa om du vill stänga av Gmail inloggnings varningar. Låt oss nu ta en detaljerad titt på dem


1. Det första du bör göra är att öppna Gmail applikationen på din föredragna gadget och logga in på din profil
2. När startsidan visas på skärmen, tryck på profil bildsikonen och välj sedan fliken Inställningar
3. En lista med verktyg kommer att finnas tillgänglig på nästa sida, välj rutan Säkerhetsregler och öppna sedan fönstret Misstänkt inloggning
4. Gå till sidan Åtgärder och tryck sedan på alternativet Inloggnings varningar
5. Stäng av den och spara ändringarna


Du kan ringa Gmail support Sverige nummer om du inte förstod någon av instruktionerna ovan.

 

Relaterade länkar
Hur stänger jag av Gmail verifiering?

 

Original källa