Kontakta Gmail


Hur inaktiverar jag Gmail Auto Fit Messages?

 

Om du är någon som behöver skicka flera filer och dokument regelbundet för arbetsrelaterade ändamål, kommer Gmail att kunna hjälpa dig mycket. Det är en typ av e-post program varu plattform som du kan använda på flera sätt för att öka din bekvämlighet med stor marginal.


Du kan använda dess tjänster för att chatta med människor, få kontakt med dina kunder, logga in i andra applikationer, ta hand om möten etc. utan problem. Som ett resultat bör du göra ditt bästa för att ta reda på hur denna e-post applikation kan göra saker bättre för dig med hjälp av Gmail support team så snart som möjligt.


En annan anledning till varför du bör välja detta program är att det har ett förstklassigt säkerhets system som kommer att kunna skydda dina data på bästa möjliga sätt. Eftersom det här programmet skapades av Google kan du lita på dess tjänster utan att behöva tänka på det. Dessutom har den också ett bekvämt användar gränssnitt för att förbättra din upplevelse avsevärt.


Går du igenom en utmanande period och försöker förstå hur du installerar och registrerar dig för ett pålitligt e-postprogram som Gmail på din dator, bärbara dator eller smartphone för första gången? Om ditt svar är ja kanske du inte är säker på hur du ska säkerställa att du gör allt korrekt.


Det är dock ingen anledning för dig att ge upp. Det beror på att Gmail tekniska support team kan lindra dina tvivel på ett riktigt sätt. Det är en grupp yrkesverksamma som har utbildats grundligt, så du kan lita på deras kunskap.


Annat än det finns det några instruktioner du kan välja för att inaktivera Gmail Auto Fit Messages. Dom är:


1. Det första du behöver göra är att öppna Gmail applikationen och logga in på ditt konto
2. När huvudsidan öppnas trycker du på fliken med tre rader i det övre vänstra hörnet
3. Öppna fönstret Inställningar från nästa sida och välj sedan Allmänna inställningar
4. Du hittar ett alternativ som heter Auto Fit Messages från nästa uppsättning alternativ, avmarkera rutan bredvid
5. Spara ändringarna och stäng fönstret därefter

 

Du kan ringa Gmail support Sverige nummer om du vill veta mer om stegen ovan.


Original källa