Gmail kundtjänst,


Hur inaktiverar jag Gmail Smart Compose?

 

Om du är någon som spenderar mycket tid på att använda teknik och internet, vet du redan att det är rätt väg att gå att investera i lämpliga program och webbplatser. Det finns många typer av plattformar tillgängliga idag, men den första som du bör ladda ner måste vara ett e-post program.


Även om det finns många tillgängliga alternativ är det ganska effektivt att välja Gmail. Det är en plattform som togs ut på marknaden av en superpopulär multinationell organisation som heter Google för att göra saker enklare för sina användare. Som ett resultat bör du göra ditt bästa för att veta mer om hur du kan använda dess faciliteter med hjälp av Gmail support team så snart som möjligt.


Du kan använda denna applikations verktyg för att skicka meddelanden, marknadsföra ditt varumärke, logga in i andra applikationer, hålla reda på din kalender, etc. Inte bara det, du kan också navigera i användargränssnittet på vilket sätt du behöver eftersom det är superenkelt att använda sig av.


Går du igenom en utmanande period och försöker ta reda på hur du installerar och registrerar dig för ett världskänt e-post program som Gmail på din dator, bärbara dator eller smartphone eftersom detta är din första gång? Om så är fallet är en av de bästa sakerna du kan göra att prata med Gmail tekniska support team och be om deras vägledning.


Det är en grupp utbildade och erfarna specialister, så du kan lita på dem utan ytterligare övervägande. Förutom det finns det några steg du kan följa om du vill inaktivera Gmail Smart Compose. Dom är:

 

1. Det första du behöver göra är att öppna Gmail applikationen på din smartphone eller bärbara dator
2. När huvudsidan öppnas väljer du fliken med tre rader i det övre vänstra hörnet av skärmen
3. En lista med alternativ kommer att finnas tillgänglig på nästa sida, scrolla ned och välj Inställningar
4. Klicka på din e-postadress i nästa fönster som du kommer över
5. En flik som heter Smart Compose kommer att finnas på nästa sida, avmarkera rutan bredvid den

 

Du kan ringa Gmail support Sverige nummer om du vill få mer information om denna plattform.

 

Relaterade länkar
Hur ändrar jag Gmail aviserings ljud?

 

Original källa