Gmail nummer


Hur inaktiverar jag Gmail Smart Reply?

 

Som du kanske redan är medveten om lever vi alla idag på en planet där allt fungerar med hjälp av teknik och internet. Dessa två element är några av mänsklighetens bästa skapelser eftersom de ger dig ett stort antal verktyg och tjänster.

 

Men för att få tag på dessa fördelar måste du lära dig hur du använder lämpliga sociala medie plattformar som Gmail så snart som möjligt. Det är ett slags e-postprogram som introducerades av en berömd multinationell organisation som heter Google för att öka användarnas bekvämlighet.

 

Du kan använda dess funktioner för att skicka meddelanden, skapa e-postadresser, ta emot uppdrag, marknadsföra ditt företag, genomföra möten, dela information etc. framgångsrikt. Som ett resultat bör du komma ihåg att veta mer om hur detta program kan öka ditt onlineliv med hjälp av Gmail support team omedelbart.

 

En av de viktigaste sakerna som du bör veta om den här applikationen är att den har ett föränderligt gränssnitt, så att du kommer att kunna anpassa verktygen framgångsrikt.

 

Går du igenom en utmanande period och försöker förstå hur du installerar och registrerar dig för en effektiv social nätverkssajt som Gmail på din dator, bärbara dator eller smartphone eftersom detta är din första gång? Om ditt svar är ja kanske du inte är säker på hur du ska säkerställa att du gör allt korrekt.

 

Det är dock ingen anledning för dig att ge upp. Det beror på att Gmail tekniska support team kan ge dig tips, förslag och lösningar. Det är en grupp vänliga proffs, så det blir lätt att kommunicera med dem.

 

Förutom det finns det några instruktioner du kan följa för att inaktivera Gmail Smart Reply. Dom är:

  1. Det första du behöver göra är att öppna Gmail programmet på din smartphone eller bärbara dator
  2. Från startsidan, tryck på profilbildsfliken i det övre högra hörnet av skärmen
  3. En lista med alternativ kommer att ges till dig, välj Inställningar och tryck sedan på knappen Allmänt
  4. Du hittar en bricka som heter Smart Reply på den nya sidan, öppna den
  5. Avmarkera rutan bredvid Visa föreslagna svar när tillgängliga och spara sedan ändringarna

 

Du kan ringa Gmail support Sverige nummer om du inte slutför något av stegen ovan.

 

Relaterade länkar

Hur aktiverar jag Gmail Smart Reply?

​​​​​​​


Original källa